3d Стикер за под - Море

4 отзива
3d Стикер за под - Море
3d Стикер за под - Море 3d Стикер за под - Море 3d Стикер за под - Море 3d Стикер за под - Море 3d Стикер за под - Море 3d Стикер за под - Море 3d Стикер за под - Море
Представено от: Art Senses
Код на продукта: AS-SWV-001
Наличност: В наличност
28,99лв 29,99лв - 3%

* Изберете варианти:
Огледален образ (обърнат):


Кол-во:
ИЛИ ПОРЪЧАЙ НА: 0899 964 911
Добави в "Желани" Добави за сравняване Напишете отзив

3D стикер за под  - самозалепваща се картина на винилова основа с ламинатно покритие подходящ за декорация на различни настилкиИзображението е защитено от възможно увреждане или проникване на замърсители, тъй като ламината е издръжлив на външно натоварване и покрива изображението с допълнителен защитен слой прозрачно фолио. Перфектно артистично и уникално дизайнерско решение на изключителна за качеството цена. Освен с артистично приложение може  да се използва за прикриване на увредени или амортизирани повърхности по подови настилки. Лесен за поставяне, тъй като дизайна не включва свързване на отделни части, което би компрометирало издържливостта. Огледалния печат е изработка на същия стикер, но с обърната композиция - ако в оригиналното пано композицията е от ляво надясно, то в огледалното изображение тя е от дясно наляво. Тази опция е с цел плавно и естествено свързване на два и повече поставени един до друг стикера.Подходящ и за мокри помещения, но повърхността, на която се поставя, трябва да е суха към момента на залепването и да е изключително гладка, за да не продполага проникване на влага под поставения стикер. Изработен от висококачествени немски фолиа – както при изображението, така и при ламиниращият слой.

Начин на употреба:

1. Изберете гладка, чиста и суха повърхност, върху която ще залепите стикера.
2.  Уверете се, че няма невидими замърсявания като прах, мазнини, химикали.  
3.  Разгънете стикера и го нивелирайте по хоризонтал и/или вертикал. Може да използвате хартиено тиксо, за да го прикрепите временно към повърхността и да добиете представа за окончателната визия.
4.  При необходимост, внимателно с ножица или макетен нож отрежете ненужна част от стикера
или разделете на отделни елементи.

5.  Внимателно започнете да отделяте хартиената основа от единия край, като плътно притискате лепливата страна на стикера към избраната повърхност. 
6.  Направете това по целия водещ хоризонтал или вертикал.
7.  Започнете внимателно и равномерно да изтегляте хартиената подложка като старателно притискате стикера към основата.

8. За притискане и заглаждане използвайте пластмасова карта, памучна кърпа или апликатор, за да гарантирате, че няма да се образуват въздушни мехурчета между повърхността и винила.
9.  Продължете до отстраняване на цялата хартиена подложка. Ако двама души поставят стикера, то хартиената подложка може да бъде отстранена изцяло, като стикерът се държи разгънат, а после внимателно да бъде положен на повърхността за декориране.
10.  Уверете се, че всички краища на винила са плътно прилепнали към повърхността.

11. Повторете при повече от едно изображения, като внимавате да не се получи застъпване на отделните елементи.

Показания:
  Може да се прилага на всяка чиста
 и гладка подова повърхност като дървени или изкуствени покрития, теракотени или подобни плочи, всяка равна и здрава основа.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:ПОРЪЧКА ПО ТЕЛЕФОНА:

0899 964 911

Доставка

- Доставка чрез Еконт Експрес с наложен платеж (заплащане при получаване) до техен офис при цена от 5,50 (пет и петдесет) лева за доставка.

- Доставка чрез Еконт Експрес с наложен платеж (заплащане при получаване) до ваш адрес при цена от 6,50 (шест и петдесет) лева за доставка.

- Доставка чрез СПИДИ с наложен платеж (заплащане при получаване) до техен офис или ваш адрес при цена от 5.00 (пет) лева за доставка.

Най-продавани
Стикер за стена "Фл
19,99лв 29,99лв
Налични цветове:
  • Черен +0.0000
  • Виолетов +0.0000
  • Лилав +0.0000
Детски стикер за стена &
5,99лв 14,99лв
Налични цветове:
  • Многоцветно +0.0000
Детски стикер за стена &
8,99лв 14,99лв
Налични цветове:
  • Многоцветно +0.0000
Промоции
Промопакет "Цветове
35,99лв 38,98лв - 8%
3d Стикер за под - Море
28,99лв 29,99лв - 3%
3d Стикер за под - Ню Йо
38,99лв 48,99лв - 20%

Стикери пана вертикални