Поръчка и доставка

Покупка на продукти може да направите онлайн през този сайт, чрез поръчка по телефон или чрез e-mail.

За да закупите продукт от Art-Senses.com онлайн, трябва да изберете модел и количество, и да натиснете бутона "КУПИ", след което артикулът ще бъде добавен във вашата "Кошница" с покупки. Ако за даден артикул има избор на повече от един цвят или размер, или друга характеристика, е възможно те да бъдат задължителни, за да се конкретизира покупката, а може да има и опции за избор по желание. Например, изборът на вид фолио, съответно матирано или гланцирано, за стикерите-пана е задължителен, а допълнителното ламиниране за по-висока издържливост срещу надраскване или други външни фактори е по избор. Отстъпките за количества, ако такива са налични, се маркират от купувача, а не се добавят автоматично. При некоректно въведени данни е възможно същите да бъдат коригирани от администратор. Когато продуктите са в една група, под всеки модел има бутон "ИЗБЕРИ". Молим, при избор на продукт от група имайте предвид, че когато един модел е избран и се отиде в "КОШНИЦА" там се изписва номера на избрания вариант, но е възможно изображението да е на заглавния артикул в групата, а не на конкретно избрания. Ако желаете, прибавете и други артикули, а ако сте приключили с избора, преминете към "ПЛАЩАНЕ". Изберете дали да се регистрирате в сайта или да продължите без създаване на профил. Попълнете данните в последващите стъпки, вкл. изберете метод на доставка - до врата или офис на куриер, прочетете и ако сте съгласни приемете "Условия за ползване" и потвърдете поръчката, след което ще получите уведомление чрез e-mail за заявяване на покупката. Ако не получите потвърждение за направената от вас поръчка чрез e-mail (при липса на такъв, проверете и в папка "Спам" на вашата поща), то най-вероятно не сте завършили успешно процеса. Основният метод за плащане на територията на България е с "наложен платеж" при доставка и получаване. При директен банков превод, поръчката се обработва, издава се фактура за стойността и след получаване на сумата по тази фактура, поръчката се предава на куриер.

Можете да направите и коригирате поръчка и по телефон на номер 0878 911 750 - всеки работен ден от 10.00 до 16.00ч., на номер 0899 964 911 - 24/7  или да изпратите e-mail на следния адрес: sales@art-senses.com като посочите избраните артикули и актуален телефон за обратна връзка, а ние ще ви позвъним за уточняване на поръчката.

Обработката и доставката на всички предлагани от Art-Senses.com стоки в страната е в срок от 1 ( един ) до 3 ( три ) работни дни за всяка една от операциите. След обработката на поръчка ще получите уведомително съобщение на посочения от вас e-mail адрес. Поръчки направени през празнични или почивни дни се обработват на първия работен ден след тях. Доставката на поръчани артикули, в повечето случаи, е в деня следващ този на обработката*. Услугата по доставка се осъществява посредством куриерска компания Еконт Експрес ООД при следните условия и цени:

 

Всяка стока, която закупите от нашия електронен магазин, може да Ви бъде доставена от Еконт до офис на фирмата или до Ваш адрес. Пратката може да бъде придружена и с допълнителните услуги на Еконт. За повече информация: www.econt.com

 

 

- Доставка с наложен платеж (заплащане при получаване) до офис на Еконт Експрес при цена от 4,50 (четири и петдесет) лева за доставка.

- Доставка с наложен платеж (заплащане при получаване) до адрес при цена от 5,90 (пет и деветдесет) лева за доставка.

Поръчки на нетна стойност над 75 (седемдесет и пет) лева са с безплатна доставка.

Корекция на потвърдена поръчка до момента на обработката ѝ, както и допълнителна информация, може да заявите или получите на посочените телефони и/или електронна поща.

 

За търговци на едро: Информация за цени и начин на доставка на стикери, може да бъде получена след официално запитване на e-mail:

office@art-senses.com

* В единични случаи са възможни забавяния в обработката и/или доставката от 1 до 2 работни дни.

 

Няма добавени продукти в тази категория.

Най-продавани
Стикер за стена "Фл
7,99лв 12,99лв
Налични цветове:
  • Черен +0.0000
Стикер за стена "Фл
12,99лв 18,99лв
Налични цветове:
  • Черен +0.0000
Стикер за стена "Фл
19,99лв 24,99лв
Налични цветове:
  • Черен +0.0000
  • Виолетов +0.0000
  • Лилав +0.0000
Промоции
Детски стикер за стена &
8,99лв 14,99лв - 40%
Налични цветове:
  • Многоцветно +0.0000
Промопакет "Цветове
26,99лв 33,98лв - 21%
3d Стикер за под - Море
18,99лв 29,99лв - 37%