Видове стикери

Според начина на поставяне, стикерите се разделят на два основни вида - самозалепващи се и с транспортно/трансферно фолио. Първите се поставят директно на основата за декорация, докато вторите се залепват с посредничеството на носещо фолио, което после се отстранява.

Според изображението са делят на три групи - за деца, за универсална декорация и текстови стикери. Стикерите за универсална декорация от своя страна са два основни типа - декоративни и пана. Декоративните стикери са съставени от отделни елементи, а паната са цели изображения върху една основа като фототапет от винилoво фолио. Паната на свой ред могат да бъдат за фронтален монтаж или за гръб на стъкло. В първия случай, лепилният слой е на гърба на изображението, а във втория е част от самото изображение.

Всички стикери са изработени от екологичен и безвреден PVC материал. Част от самозалепващите се стикери за декорация са "премахваеми / removable",  т.е. спецификациите на използваните лепила позволяват отстраняването им без видими следи. Това обаче ги прави много чувствителни към замърсители, които могат да полепнат, след което силата на лепилото значително намалява. Стикерите-пана, както хоризонтални, така и вертикални са с по-здрав лепилен слой и не са  "премахваеми / removable". Те съответно, когато не са за гръб на съкло и не се ползват като временно решение, могат и е силно препоръчително да бъдат ламинирани, което ги прави изключително здрави и устойчиви на агресивна външна намеса.

Няма добавени продукти в тази категория.

Най-продавани
Стикер за стена "Фл
19,99лв 29,99лв
Налични цветове:
  • Черен +0.0000
  • Виолетов +0.0000
  • Лилав +0.0000
Детски стикер за стена &
5,99лв 14,99лв
Налични цветове:
  • Многоцветно +0.0000
Детски стикер за стена &
8,99лв 14,99лв
Налични цветове:
  • Многоцветно +0.0000
Промоции
Промопакет "Цветове
35,99лв 38,98лв - 8%
3d Стикер за под - Море
28,99лв 29,99лв - 3%
3d Стикер за под - Ню Йо
38,99лв 48,99лв - 20%