Как да залепя?

Всички стикери са съставени от отделни детайли от винил. Посочените размери са на композициите в завършен вид. Виниловите елементи на стикерите са подредени върху носещи подложки с размери до 60смх90см, като тези детайли трябва да се разлепят и преподредят върху желаната основа. В зависимост от подредбата им може да се получи посоченото изображение, което да е съответно равно, малко по-голямо или малко по-малко от това в сайта. Вариантите за сглобяване на елементите могат да се моделират според индивидуалното въображение. Да се избягва поставянето на стикерите върху повърхности подложени на нагряване или прекомерно охлаждане. Температурата на повърхността, върху която се лепи, както и температурата на стикера трябва да са над 15°C. Да се избягват повърхности с променливи температури или влага! Да се почисти много добре мястото, където ще се залепят - препоръчва се отстраняване на всички възможни замърсители като мазнини или прах. Често, прахът натрупан по стени или врати е невидим за окото, но той пречи за създаването на стабилна връзка между стикера и основата. Ето защо повърхността, дори да изглежда чиста, трябва добре да се подготви. Това е от особено значение за помещения с камини или уреди на твърдо гориво. При липса на стабилна, чиста основа е възможно някои стикери, особено тези с по-фини детайли, да се разлепят! Повечето от самозалепващите се стикери са "Премахваеми/Removable", т.е. спецификациите на използваните лепила позволяват отстраняването им без видими следи. Това обаче ги прави много чувствителни към замърсители, които могат да полепнат, след което силата на лепилото значително намалява. В много редки случаи се наблюдава несъвместимост с някои контактни повърхности. При подобен вариант, ако елементи от стикерите се поставят върху различна повърхност (напр. врата на хладилник, мебели или интериорни врати) и те все още се разлепят, значи първоначалната основа не е била почистена добре от прах или мазнини, а ако стоят безпроблемно значи има несъвместимост с основата. Елементите могат, при необходимост, да се изрежат заедно с носещата подложка и да се подредят директно на повърхността чрез внимателно отлепване на единия край, който да се постави на мястото за декориране, а посредством внимателно изтегляне на подложката стикерът да се залепи без контакт между пръстите и лепливата страна. Това е от особено значение при фините детайли. При замърсяване на лепливата страна на стикерите или за допълнителна стабилност може да се използва сухо или друго лепило по избор.

Самозалепващ се стикер за стена - начин на поставяне:


1. Изберете гладка, чиста и суха повърхност. Отделете много внимателно стикерите от листа един по един. При необходимост, преди отстраняването от основата, може да ги разрежете прецизно на по-малки детайли.
2. Подредете лепливите страни върху равна повърхност, без да ги натискате, така че да има възможност да ги отделите и препозиционирате отново, ако е необходимо.
3. Ако резултатът е задоволителен за вас, притиснете здраво към повърхността, за да изкарате въздушните мехурчета навън.
4. Ако все още има мехурчета, вземете игла, за да ги продупчите.

Показания:
  Може да се прилага на всяка чиста, гладка повърхност като: стени, врати, стъкло, метал, керамика, пластмаса и др.

Интериорен стикер с трансферно залепяне - начин на поставяне:

1. Почистете внимателно повърхността, където ще поставяте изображението.
2. Поставете трансферното фолио върху изображението или прескочете тази стъпка ако фолиото е вече залепено. Внимателно търкайте повърхността хоризонтално и вертикално, за да може трансферното фолио да прилепне плътно към изображението.
3. След като трансферното фолио е плътно прилепнало, изрежете индивидуални парчета ако е необходимо.
4. Подгответе дизайна и подредете картината докато сте доволни.
5. Внимателно отстранете задния слой на изображението.
6. Нанесете върху стената, но не търкайте местата без стикер. Със суха и мека кърпа или с пластмасова карта търкайте внимателно САМО върху изображението, за да отстраните въздуха.
7. Бавно и внимателно отлепете трансферното фолио. Повторете стъпките при повече изображения.

Показания:
  Може да се прилага на всяка чиста, гладка повърхност като: стени, врати, стъкло, метал, керамика, пластмаса и др., вкл. и в мокри помещения

Няма добавени продукти в тази категория.

Най-продавани
Флора 4
7,99лв 12,99лв
Налични цветове:
 • Черен +0.0000
Флора 2
12,99лв 18,99лв
Налични цветове:
 • Черен +0.0000
Флора 3
19,99лв 24,99лв
Налични цветове:
 • Черен +0.0000
 • Виолетов +0.0000
 • Лилав +0.0000
Най-нови
Коледни топки
5,99лв 16,99лв
Налични цветове:
 • Жълт и син +0.0000
 • Жълт и червен +0.0000
 • Син и червен +0.0000
Коледни топки
5,99лв 16,99лв
Налични цветове:
 • Жълт и син +0.0000
 • Жълт и червен +0.0000
 • Син и червен +0.0000
Коледни гирлянди
9,99лв 22,99лв
Налични цветове:
 • Многоцветно +0.0000
Промоции
Мерителен жираф
8,99лв 14,99лв - 40%
Налични цветове:
 • Многоцветно +0.0000
Промопакет "Цветове
26,99лв 33,98лв - 21%
Алтернативна елха
9,99лв 22,99лв - 57%
Налични цветове:
 • Червен +0.0000
 • Син +0.0000
 • Многоцветно +0.0000