Стикер за кухня пано - Лалета 3

16 отзива
Стикер за кухня пано - Лалета 3
Стикер за кухня пано - Лалета 3 Стикер за кухня пано - Лалета 3 Стикер за кухня пано - Лалета 3 Стикер за кухня пано - Лалета 3
Представено от: Art Senses
Код на продукта: AS-BGR-044
Наличност: В наличност
48,99лв 67,99лв - 28%

* Налични размери:
* Материал:


Ламиниране:


Огледален образ (обърнат):


Кол-во:
ИЛИ ПОРЪЧАЙ НА: 0899 964 911
Добави в "Желани" Добави за сравняване Напишете отзив

Стикер пано - самозалепваща се картина на винилова основа, подходяща за декорация на места с потенциал от замърсяване. Тъй като виниловото фолио е лесно за почистване от мазнини и не пропуска влага, паното е добро решение за гръб на кухни, както и за всяко друго място, където има вероятност от замърсяване, като страни и гърбове на мивки, работни маси, шкафове и др. Може също да се използва за прикриване на увредени или амортизирани повърхности по мебели, врати, стени, уреди като хладилник, фризер и др. ДА СЕ ИЗБЯГВА ПОСТАВЯНЕТО НА МЕСТА ПОДЛОЖЕНИ НА ДИРЕКТНО НАГРЯВАНЕ! Перфектно артистично решение на най-ниска цена. Лесно за поставяне и разлепяне. Изработени от висококачествено немско фолио. Изборът на евентуални размери и вид фолио, съответно матирано или гланцирано, е задължителен, а допълнителното ламиниране на фолиото за по-висока издържливост срещу надраскване или други външни фактори, както и опцията за огледален печат са по избор. Поставянето на ламинат върху изображението е процес, който оскъпява продукта, но му дава много по-добра устойчивост срещу агресивна външна намеса, като го защитава от възможно увреждане на основната картина. Огледалния печат е изработка на същия стикер, но с обърната композиция - ако в оригиналното пано композицията е отляво надясно, то в огледалното изображение тя е отдясно наляво. Тази опция е с цел плавно и естествено свързване на два и повече поставени един до друг стикера.

Този модел може да бъде изработен и за залепване върху задната страна на стъклен плот, като изображението е като принт върху стъкло! Виж повече на: Стикери за гръб на стъкло.

Начин на употреба:

 1. Изберете гладка, чиста и суха повърхност, върху която ще залепите стикера. Добър вариант е стикерът да бъде залепен върху тънка монтажна плоскост (HDF, MDF, фазер или др), а самата плоскост да се закрепи на избраното за целта място.
 2. Уверете се, че няма невидими замърсявания като прах, мазнини, химикали. 
 3. Разгънете стикера и го нивелирайте по хоризонтал и/или вертикал. Може да използвате хартиено тиксо, за да го прикрепите временно към повърхността и да добиете представа за окончателната визия.
 4. При необходимост, внимателно с ножица или макетен нож отрежете ненужна част от стикера или го разделете ако смятате да го използвате на части, като оставите поне 0.5см аванс.
 5. Ако върху повърхността има издадени детайли (контакти, ключове, дръжки и др.), ги демонтирайте, за да може да ги поставите върху стикера.  
 6. Напръскайте основата, върху която ще монтирате стикера със сапунена вода, която ще позволи лесно наместване и обезвъздушаване, но единствено и само ако основата, на която поставяте не е с покрита с боя и/или мазилка на водна основа.
 7. Внимателно започнете да отделяте хартиената основа от единия край, като плътно притискате лепливата страна на стикера към избраната повърхност.
 8.  Направете това по целия водещ хоризонтал или вертикал.
 9. Започнете внимателно и равномерно да изтегляте хартиената подложка по широчина или височина, като старателно притискате стикера към основата. Използвайте апликатор (шпатула), пластмасова карта или памучна кърпа, за заглаждане на повърхността и да гарантирате, че няма да се образуват въздушни мехурчета между повърхността и винила.
 10. Продължете до отстраняване на цялата хартиена подложка.
 11. Ако сте навлажнили със сапунена вода добре, то може да отстраните цялата подложка и да положете стикера върху намокрената основа, а после да използвате апликатора за обезвъздушаване.
 12. Уверете се, че всички краища на винила са плътно прилепнали към повърхността
 13. Ако има неравности и/или въздушни мехури, може да използвате  макетен нож  и/или игла, за да изрежете и/или  спукате.
 14. Ако сте демонтирали детайли (контакти, ключове, дръжки и др.), изрежете внимателно част от стикера на съответното място и монтирайте детайла.

 

Показания:
  Може да се прилага на всяка чиста, гладка повърхност като: стени, врати, стъкло, метал, керамика, пластмаса и др.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:ПОРЪЧКА ПО ТЕЛЕФОНА:

0899 964 911

Доставка

- Доставка чрез Еконт Експрес с наложен платеж (заплащане при получаване) до техен офис при цена от 5,50 (пет и петдесет) лева за доставка.

- Доставка чрез Еконт Експрес с наложен платеж (заплащане при получаване) до ваш адрес при цена от 6,50 (шест и петдесет) лева за доставка.

- Доставка чрез СПИДИ с наложен платеж (заплащане при получаване) до техен офис или ваш адрес при цена от 5.00 (пет) лева за доставка.( Временно не работим със Спиди!)

Най-продавани
Стикер за стена "Фл
19,99лв 29,99лв
Налични цветове:
 • Черен +0.0000
 • Виолетов +0.0000
 • Лилав +0.0000
Детски стикер за стена &
5,99лв 14,99лв
Налични цветове:
 • Многоцветно +0.0000
Детски стикер за стена &
8,99лв 14,99лв
Налични цветове:
 • Многоцветно +0.0000
Промоции
Промопакет "Цветове
35,99лв 38,98лв - 8%
3d Стикер за под - Море
28,99лв 29,99лв - 3%
3d Стикер за под - Ню Йо
38,99лв 48,99лв - 20%

Стикери пана вертикални